پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مدير كل برنامه و آموزش معاونت آموزشي حوزه‌هاي علميه گفت: مدرسه بايد به عنوان خانه دوم به شبهات دانش آموزان پاسخ دهد و محقق شدن اين هدف با حضوريك طلبه صورت مي گيرد.

به گزارش مرکز خبرحوزه حجت‌الاسلام نوذري عصر امروز در كارگاه آموزشي-توجيهي معرفي ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي حوزه علميه به برخي از ظرفيت‌هاي آموزش و پرورش و حوزه‌ها اشاره كرد واظهار داشت : آموزش و پرورش بر اساس يكي از اصول اساسي قانون متولي آموزش عمومي جامعه است.

وي افزود: بهترين دوران زندگي هر شخص كودكي و نوجواني است که در اختيار آموزش و پرورش است كه دوره‌ای بسيار حساس است و بايد مورد توجه باشد.

مدير كل برنامه و آموزش معاونت آموزشي حوزه‌هاي علميه به ارتباط آموزش وپرورش و اوليا اشاره كرد و بيان داشت: ارتباط بسيار گسترده آموزش وپرورش با خانواده‌ها در قالب انجمن اوليا و مربيان نام گرفته است و از اين طريق آموزش و پرورش با خانواده‌ها ارتباط مي گيرد و تجربه و تخصص خود را در اختيار آنهامي گذارد كه اين موضوع نيز يكي از ظرفيت‌هاي آموزش و پرورش است.

حجت الاسلام نوذري به يكي ديگر از ظرفيت‌هاي آموزش و پرورش اشاره و خاطرنشان كرد: ارتباط بين وزرات آموزش و پرورش و حوزه علميه اين است كه آماده سازي نيرو‌هايي كه بنا است در آينده وارد حوزه شوند توسط آموزش و پرورش صورت مي گيرد.

وي با اشاره به اهميت معاونت آموزش حوزه تصريح كرد: ظرفيت حوزه‌ها به ويژه بخش آموزش اين است كه كار تربيت نيروي انساني متخصص اسلامي را برعهده دارد و 70 درصد كار حوزه توسط معاونت آموزشي انجام مي شود و ديگر بخش‌ها بيشتربه بحث بستر سازي مي پردازند.

مدير كل برنامه و آموزش معاونت آموزشي حوزه‌هاي علميه ادامه داد: بايد كساني كه در اين زمينه تلاش مي كنند الگوي حسنه باشند، تابتوانند دانش آموختگاني را تربيت كنند كه آنها نيز به عنوان الگويي مناسب فعاليت كنند.

حجت الاسلام نوذري بيان كرد:استخراج و عرضه معارف اسلامي ازعهده يك طلبه بر مي آيد و مطالبي كه در دانشگاه آموزش مي دهند در مقايسه با معارف ناب اسلام محمدي‌(ص) متفاوت است و رهبر انقلاب مكرر در ديدار با علما اشاره كردند كه شماوظيفه تمدن سازي اسلامي داريد.

وي ادامه داد: همه در اين زمينه دخيل هستند ولي جايگاه روحانيت منحصر به فرد است كه ارتباط عميق روحي و معنوي با آحاد جامعه از جمله دانش آموزان دارد.

حجت الاسلام نوذري افزود: دانش آموزان تشنه معارفي هستندكه شايد يك معلم نتواند به آنها اين اطلاتی را بدهد شايد برخي معلمان خودجوش به اين سمت رفته و بتوانند تاثير بگذارند.

مدير كل برنامه و آموزش معاونت آموزشي حوزه‌هاي علميه گفت: درحوزه سنت‌هاي اصيل در تعليم و تربيت وجود دارد كه بین معلم و دانشجو رابطه مريدي ومرادي وجود دارد و جاي اين رابطه در آموزش و پرورش خالي است.

وي افزود: البته گاهي معلماني اين هنر را دارند و خود راچنان به دانش آموز نزديك مي‌كنند كه اين ارتباط به وجود مي آيد كه اين موضوع كمترديده مي شود.

حجت الاسلام نوذري به ظرفيت‌هاي حوزه اشاره كرد و ابرازداشت: حوزه از جايگاه اجتماعي برخوردار است و جايگاهي مستقل از دولت است و لي آموزش و پرورش بايد طبق بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هايي كه ارائه مي‌دهند عمل كند و به نوعي وابستگي وجود دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha